Tytin ja Jounin kanssa ti-su.

Mudi teki kahtena päivänä helpon esineruudun ihan hetken päähänpistona. Ei ollut pk-valjaita eikä mitään, mutta hyvinpä tuo muisti ilmankin. Kummassakin kaksi esinettä, kokoa n. 10x50m, toinen sammalmetsää ja toinen lähinnä kuivaa heinää ja vattupuskien raatoja sisältävä hakkuuaukio.

Lisäksi yksi pudotetun pipon nouto, matkaa 100m. (Nyt se ihan mitattiin askelin!) Kyllä mudi reippaasti toimii, vaikka oli jo liikuttu sinäkin päivänä aika lailla, ja mahtoi olla väsynyt.

Kuvakertomus:

Leikittiin

Naurettiin


Käytiin pussikaljalla auringon laskiessa


Välillä kuivateltiin ja lämmiteltiin sisällä


Tehtiin metsähommia, tässä harvennus


Pyöräiltiin, ja paljon, ja se oli niin kivaa että uudestaan liikkeelle lähdettäessä piti ihan kiljahdella!


Lutrattiin lätäkössä


Tehtiin lisää metsähommia, tässä tarkastelemme korkeaa puu- ja risukasaa


Tasapainoiltiin rohkeina ojan yli pitkospuita pitkin (Tytti huijasi ja hyppäsi)


Kirmailtiin 'suolla' (ja syötiin karpaloita, tai Tytti söi, mudi sylki)

Piha-agilitattiin

Puuttuu vielä kuvat 'nukuttiin mamman sängyssä pää kainalossa ja pidettiin joka-aamuinen hellyyshetki', 'leikittiin pihassa piilosta', 'vedettiin Tytin kanssa leluja ja keppejä ja äristiin välillä aika kovastikin kun kumpikaan ei meinannut antaa periksi', 'löydettiin metsästä kuollut tirppa ja oltais syöty se', 'harjattiin mudista sata litraa villaa' yms yms yms...

Ja mikä parasta, mamma sai kesätöitä Juvalta ja me asutaan koko kesä mökillä! Hiekkateitä pyöräilyyn, loputtomasti metsiä jäljestämiseen, esineruutuun ja lenkkeilyyn, järvi uimiseen, piha omille agilityesteille... ah mudin elämää!