Jälki pikkupostilaatikon taa sammalmetsään. 350 askelta, pari suoraa kulmaa, 5 purkkia, aikaa viisi tuntia. Jälki lähti janalta vasemmalle. Kolmannen purkin jälkeen tuli pieni hukka, mutta koira etsi sitkeästi itse jäljen uudelleen ja minä vain seurasin perässä. Muuten ei moitittataa, tarkkaa työtä ja hienot ilmaisut. Tarvitsemme pidemmän jälkiliinan ja jälkeä saa pidentää, sekä kerrata kepit pihassa ja vaihtaa purkkien tilalle.

Juhannuksena kylässä oli porukat ja mummo. Mummon kanssa olemisesta piti alussa huomautella - sen päälle ei hypitä yhtään ja ollaan muutenkin siivosti ja rauhassa. Keksin keinon miten mudin sai uimaan. Leikittiin rantavedessä vetoleikkiä ja sitten vein koiran lelussa roikottaen syvemmälle, niin johan ui! :D Myöhemmin heiteltiin lelua veteen ja koira kävi uiden hakemassa sen ihan itsekseenkin. :) Lauantaina aamulla vajaa parin tunnin kävelylenkki, illalla kävin pyöräilemässä postilaatikolla n. 5km, ja koiraa sai patistella tulemaan kun se jäi todella jälkeen, mikä on hyvin epätyypillistä tuolle. Pelkäsin että se on kipeä, mutta kaipa se kahden päivän pihalla hilluminen sitten vaan uuvutti mudin totaalisesti.

Pihassa tehty viiime päivinä agilitykeppejä, noutokapulan pitoja, kaukokäskyjen istu-maahan-vaihtoja ja maahan menoja muuten vaan.