Jäi vähän viime tippaan, lopulta kauppareissun päätteksi jounilan pihassa. Kävelin koirien kanssa Jounin työpaikalle ja ajettiin sieltä sen autolla yhdessä kauppaan. Söpöä, eikö? No hyi hitto, pointti oli se, että mä lenkkeilen kahden koiran kanssa ihan sujuvasti! Oli yksi nakki pilkottu noin kymmeneen osaan (normaalisti nakista tulee n. 50-60 namia).

Eka jäävät. Maahan, top ja uudestaan top, koska ekalla seisomisella oli kuulemma hieman nytkähtänyt mennäkseen maahan mutta jäänyt kuitenkin seisaalleen.

Kaukot. Joku naapuri purkautui juuri autostaan koiransa kanssa, ja L kyttäsi sitä niin että missasi ekan istu-käskyn. Kävin murisemassa ja nostamassa sen istualteen. Jäin koirani eteen n. metrin päähän seisomaan, kun vieras koirakko oli just tulossa ohitsemme. Kiersivät kohteliaasti vähän kauempaa eikä ihan metrin päästä meistä. Oma meinasi kääntää päätä sen suuntaan, mistä "EI" x100.. kun koira oli mennyt rappuun, käskytin läheltä vaihtoja jotka oli hyvin tahmeita. L oli jotenkin ihan kyttäys-luimistelumoodissa, joten lopulta menin ottamaan sen ylös ja laittamaan uudestaan maahan. Sitten pelitti ja nakki lensi.

Luoksetulo. Ekalla stoppi kunnon mylväisyllä ilman käsimerkkiä. Antaisin sille seiskan kai kasin riippuen kuinka loppuosa menee, nyt heitin nakin hetken seisseelle koiralle. Tokalla läpijuoksu, tuli laukalla.

Illalla vielä suunnitelmissa lyhyt hyvinpalkattu paikkamakuu iltapissin yhteydessä, jos vaan suinkin jaksan sen toteuttaa. Pitäkää peukkuja, avo-luokka alkaa klo 13, ja meitä on siinä seitsemän kpl, joista olemme viimeinen pari.