Pihalla tunnari. Väärät kapulat pistin epämääräiseen ympyrään. Oma oli kahdesti eka vähän erillään piilossa oikealla takana ja vasemmalla takana. Sitten laitoin sen keskelle ympyrää selvästi väärien sekaan. Vaihdoin kapulaa jokaisen toiston jälkeen, joten oma oli aina tuore. Ekalla otoksella apusilmät sanoi, että koira maistoi yhtä väärää ja nosti sitä tyyliin sentin. Itse en tätä nähnyt, koira oli just selin minuun ja ilmeisesti en vaan nähnyt sen läpi :D. Oikea sieltä kuitenkin tuli. Tokalla ei nostellut ja oikea tuli taas. Viimeisellä vähän jännitti, mutta ihan sujuvasti koira meni suoraan kapuloille siitä mistä aiemminkin, törmäsi heti omaan hajuun ja otti sen :) Meinaan huomenna päivänvalossa ottaa videolle miltä tää nyt näyttää.

Laajalammen jäällä viestit. Jätin koiran Jounille ja poistuin jonkun pari-kolmesataa metriä (jos etäisyyttä on hankala arvioida maastossa, niin jäällä vasta onkin!). Yhtäkkiä koira hyökkäsi takaani kun olin vasta menossa, ukko luuli että olin jo pysähtynyt kun kävelyääni lakkasi kuulumasta :D No ei siinä mitään, en vaan ollut varma oliko koira karannut (jäi Jounille istumaan käskyn alle, ei ollut kiinni) vai lähetetty, joten en kovin sydämellisesti kehunut saati palkannut sen kummemmin. Lähti tosi hyvin kummastakin päästä, juoksi ihan suoraa linjaa samoja jälkiä pitkin ja oli silmin nähden "jee, pitkästä aikaa tätä kivaa lajia!". Yhteensä juoksi viisi pätkää ja mulla lopuksi lelupalkan jälkeen sai maksista.

Tytin uusi peti oli tullut postiin ja haettiin se samalla. Se on aivan yli-ihana ainakin meistä kolmesta :D Tytti tulee vasta viikon päästä itse testaamaan.