Täysi kolmen päivän tokoloma teki varmaan ihan hyvää. Tänään en jaksanut olkkaria pitemmälle. Perusasennossa pysymistä, kun Jouni käskytti Tyttiä vieressä maahan. Ekalla maahan-käskyllä lankesi mudikin, josta moitin. Sen jälkeen se pönötti oikein nätisti istumassa. "Ai niin, tää oli tää juttu".

Metallikapulan nostoa ja luovutusta. Ekalla palkka irroituksen jälkeen edessäni pysymisestä, vaikka liikkuri jankutti pontevasti käskyä. Tokalla oli tarkoitus ottaa sivulle asti ja palkata siitä, mutta koira oikoi ja olisi tullut suoraan luovuttamaan sivulle. Otin siltä lennossa kapulan pois ja kierähdin karkuun. Uudella toistolla tuli kapulan kanssa eteen, mutta lankesi ennakoimaan perusasentoon liikkurin käskystä. Moitteet, kapula suuhun ja koira eteen. Palkkasin sen siitä edessä pysymisestä. Turha sen kanssa tällä hetkellä on loppuun asti ottaa, sivulle se kyllä osaa tulla jos malttaa vaan odottaa mun käskyä ;P

Kaukoja takapalkalla. M-i, oli tosi skarppi. I-s ihan ok. M-s-m oli kanssa hyvä, meni hissinä! I-s-m tuli maahan menossa eteenpäin, uudella toistolla parempi.