Ukko yllätti ja tuli töistä kotiin sporttimallisen potkukelkan, Prismasta 160e, kanssa. Oli siitä ollut puhetta, että kelkalla olis paljon parempi ajaa kuin mitä pulkalla. Tytti varsinkin on muutaman kokeilun perusteella sen verta innokas vetämään, että tosissaan kannattais harkita paremman pelin ostamista. Nyt se sitte näemmä tempaisi ja osti :)

Käytiin tuossa koirapolulla heti kokeilemassa ja oi jeesus että oli siistiä! :DDD Pulkkakokemusten perusteella mudi vetää parhaiten niin, että toinen ihminen menee edeltä vähän matkaa ja sitten valjakko lähtee perään. Näin se keskittyy eteenpäin juoksemiseen eikä vaan huuda, hillu, näyki ja hypi päin Tyttiä tai kyytiläistä. Otettiin yhteensä neljä pätkää à ~200m kukin. Välissä koirat oli irti. Kumpikin ihmisistä ajoi kahdesti ja oli kahdesti 'vieheenä'. Menee muuten KOVAA!

Huomenna ehdottomasti uudestaan ja yritetään ehtiä valoisaa aikaan, niin saan kuva- ja videotodisteet! Tää kausi pitää varmaan vielä mennä tälleen avuilla, että toinen ihminen on houkuttimena, se on paras keino saada koirat juoksemaan eteenpäin ilman mitään haisteluita, hidasteluita tms. Sit kesän aikana opetetaan niille kyllä vetokäskyt (ja seis!) niin että ei tartte mitään muita apuja, ja ens talvena osaavat juosta ihan vaan käskystä edellä :)