Olin agitalkoissa koko päivän, tuplavuoron siis, noin 7.30-19. Aamulla koira tuli kanssani olkkariin kuten aina. Se makaa ihan rauhassa ja jää yleensä sohvalle kun lähden, tietää ettei pääse mukaan. En käytä sitä edes pissillä kun ukko vie ne myöhemmin. Nyt kysyin siltä, haluaako se tulla mukaan, ja ei varmaan oo vaikeeta arvata vastausta. Ukkokin oli herännyt siihen kun mudi vastasi. TUMPS TUMPS hännällä seinään ja PII PII. Jos koiralle voisi selittää, että saat joko tulla mun mukaan ja maata pääosan päivästä autossa, tai jäädä Tytin ja miehen kanssa kotiin ja käydä ehkä pienellä lenkillä tai ainakin pissillä niiden kanssa, ja muuten hengata kotona. Mies oli sitä mieltä, että mudi valitsisi minut. "Ihan sama minne mennään mutta se tahtoo olla äipän kaa".

No, otin töppösen siis mukaan. Käytin sitä päivän aikana varmaan melkeen kymmenen kertaa vähän talsimassa ja katselemassa, mutta autossahan se käytännössä silti päivän nökötti. Auto oli keskeisellä paikalla ja olipahan ainakin katseltavaa avoimista ikkunoista. Autossa säilöminen ei oo kovin kivaa mutta toisaalta se kausi on tosi lyhyt, kun niin edes säätilan puolesta voi tehdä. Ens kisat on toukokuun lopussa ja sitten en usko että mudilta enää kysytään haluaako se tulla mun talkooseuraksi, vaan joutuu jäämään kotiin.

Rankka päivä, jaloistani kuuluvasta tuhinasta päätellen molemmilla. Ihanan aurinkoista, joskisn tuuli aika kovaa, ja hiekkaa tulee nyt melkeen jokaisesta ruumiinaukosta. Ollessani ilmopisteessä tuulensuojassa olin monta tuntia t-paitasillani ja naama toki paljaana koko päivän. Vasta nyt kotona suihkun jälkeen kuumottaa ja kirveltää joka puolelle. Hupaisaa palaa huhtikuussa lumikinosten keskellä, naurattais jos ei särkisi :P