9: tulin töistä kotiin, koti oli pimeänä ja ovella vastassa kaksi koiraa. Pönttöpää iloinen mutta hämillään huonosta näkyvyydestä. Tervehtiminen oli paljon normaalia katkeamista (=häntä heiluu niin paljon että koko koira meinaa katketa keskeltä) hillitympi. Meinasin viedä vain mudin pissille ja herättää sitten ukon auttamaan seisojan kantamisessa, mutta Tytti tunki mukaan. Käveli itse rauhallisesti ja varoen. Pihalla ei sitten voinutkaan oikein tehdä mitään, joten otin pöntön päästä pois. Sitten onnistui pissaaminen.

Mieskin heräsi ja annettiin koiralle lääkkeet. Synuloxit on kauhean isoja, kipulääkkeet tosi pieniä. Koiralle ensin kokeeksi vähän maksalaatikkoa, syökö se ylipäänsä mitään vieläkään. Hyvin maistui. Sitten meni kipulääkkeet maksiksen kanssa, ja vaikutti sen verta nälkäiseltä että tungin sen ison antibiootinkin vaan maksalaatikkomöykkyyn. Hyvin meni alas. Söi ehkä kolmasosan maksalaatikkopurkista kaikkinensa.

13:30: koira on lojunut päivän sohvalla ukon kanssa. Puskee sohvalla istuvan miehen ja sohvan selkänojan väliin. Äänitehosteet puuttuu mutta muuten kyllä kaikin keinoin on tehnyt selväksi, että pönttö pitäis saada päästä pois. Äsken koira istui miehen takana ja nojasi päätään pitkin sen selkää kovasti huokaillen, mutta juuri kameraa hakiessani tietysti nosti pään pois ja lösähti makuulle:

Otettiin pönttö veks. Yritti heti tutkia mahaansa, mutta uskoi kun ukko kielsi. Sohvalle miehen viereen rauhoittui nyt nukkumaan ja örisee tyytyväisenä. Vannotin, että vessaankaan et sitten "ihan nopeesti vaan" mene käymään ja jätä koiraa ilman pönttöä :P

22: iltapäivällä kävi pissalla, muuten pääosin maannut kotona sohvalla. Äsken iltapissalla. Otti raviaskelia ja jopa vähän veti remmissä. Sehän alkaa palata elävien kirjoihin! Nälkä tuntuu olevan hirmuinen, ruokana jauhelihaa + nappulaa. Ilta-antibiootti meni jauhelihaan käärittynä, ei ehtinyt narttu edes miettiä mitä nieli. Hyvällä halulla veti melkeen kaiken, vähän jäi nappuloita kupin pohjalle. Selkeästi alkaa voida paremmin. :)