Kuuma = mitään ei ole tehty = koirassa himpan liikaa virtaa. Leluja tulee luokseni sisällä. Ulkona koiran tekisi mieli hätyytellä lintuja (normaalisti evvvk ja tietää ettei saiskaan) ja se tekee myyrästysloikkia heinikkoon aivan intohimoisena (normaalisti aina joskus vähän). Jaksaisihan se helteessäkin jotain pientä mutta olenpas vaan ollut laiska. Olen kyllä monesti ajatellut mennä tokokentälle tai agihallille ennen kun menen töihin (4.30), olis niin viileää, mutta mutta... ;P

No, takapihalla nurtsilla lenkin jälkeen tunnari. Kapuloita 10kpl, isossa ympyrässä, oma ensin klo 8 ja sitten (uusi oma, eli vääriä yksi vähemmän) klo 13 paikkeilla. Taskussa narupallo ja koira kiehui jo kotona kun näki mitä otin mukaani. Kapuloille hirmuista kyytiä, lukkojarrutus siinä päällä niin että näin mielessäni kuinka palikat sinkoilee pitkin maita ja mantuja (mutta eivät sinkoilleet), aloitti klo kuudesta myötäpäivään ja osui siten omaan heti. Yhtä hirveetä vauhtia takas, suoraan narupalloon.

Toisella otoksella samanlainen tappomeininki, mutta nyt joutui etsimään omaa melkeen koko kierroksen. Itse kihisin jännityksestä että älä nyt ala kuumissasi napsimaan vääriä vaan malta malta, ja hienosti malttoi mudinen haistella omaan asti. :)

Tällainen kun se olisi aina, me saataisiin kokeessakin tunnarista 11. :D