Vappureissullamme mudi paleli ja se tunki minun pussiini, jonka jälkeen mullakin oli kylmä (vetskari ei mennyt kunnolla enää kiinni). Ostin sille joskus silloin Prismasta lasten ohuen kesämakuupussin, 9,90e tai jotakin. Pussi oli 170cm pitkä ja ajatuksena oli hieman lyhentää sitä. Kevyt se on mutta turhaan silti raahauttaa koiralla liikaa kangasta. Nyt sain vihdoin aikaiseksi:Pussissa oli valmiiksi kaksisuuntainen vetoketju. Ompelin leikkauskohdan umpeen, joten vain vetoketjua aukaisemalla saa oven. Mudia ei tarttenut kahdesti käskeä ryömimään sisälle, eri asia kyllä miten se malttaa siellä nukkua. Ehkä kokemus kertoo, että en montaa kertaa yössä aio herätä peittelemään sitä, vaan pussissa on pysyttävä koko yö ;)

Seuraava reissu on alustavasti juhannukselle suunnitteilla. Silloin karvareuhka ei toivottavasti tarvitse makuupussia, mutta kantakoon sen mukana ja nukkukoon sen päällä.

Tytille pitäisi vielä keksiä oma pussi jostain. Halpa mutta lämmin. Samanlainen olisi muuten kelvollinen, mutta saisi se olla varmaan paksumpi. Tyttiä varmaan voi aika lailla verrata ihmiseen, sillä ei ole karvaa eikä sillä ole juuri rasvaa lämmikkeenä. Tytillä ei oo koskaan liian kuuma, kylmä kyllä helpostikin. Paksumman pussin voi kesähelteillä sitten käyttää vaan alustana tai avata sen kokonaan peitoksi koiran ylle.