Hiihtomäen tanssilavan hiekkaparkkiksella. Sateinen, viileä keli, ei kuitenkaan sada. Pidä tämä, mudi, pidä. Ykkönen tulisi ilman muuta jos pidät!

Tein kaikki hommat valmiiksi ja sitten koira ulos.

Luoksetuloa. Eka alusta stoppiin -> heitin pallon palkaksi. Sitten jätin koiran stoppimerkille seisomaan ja otin siitä maahan -> samoin pallo palkaksi. Tuli kovaa ja pysähtyi itsekseen hyvin. Kasin, ysin olisi saanut.

Kaukoja. Otin vain pari istumaan nousua kaukaa, paristakymmenestä metristä. Naks ja menin palkkaamaan koiran sen luo. Ei sotkenut luoksetuloon, eikä seisomaan nousuihin, ja oli skarppi.

Ruutu. Merkkinä vaaleanvihreä muovinen kukkapurkki, ruutu uusista punaisista kartioista, oikealle. Täydellinen merkki ja täydellinen ruutu! Mikä vauhti, mikä asenne! Se tiesi tasan mitä tekee ja minne menee. Heitin pallon palkaksi. Sitten koira hetkeksi autoon.

Ohjattu nouto. Noudatin oikean. Merkki aivan mahtava jälleen, mutta valitettavasti lähti keskikapulalle ja ehti nostaa sitä. Vein koiran merkille ja otin siitä pelkän noudon, nyt oli hyvä. Käsimerkki saa sittenkin olla ihan reilu niin onnistuu paljon paremmin, vaikka olinkin ajatellut, että ruudussa on koko käden ojennus ja ohjatussa vaan pienempi. Kaipa se kapuloiden viennin katsominen on riittävä apua liikkeiden erottamiseen. Lopuksi vielä koko liike, nyt oli hieno. Palkka vauhdista.

Metallihyppynouto. Hyppynä ruutukartioista ja matosta viritetty hökötys :D. Testasin eka että ymmärtää sen hypyksi, ja sitten koko liike. Nosto oli ihan nopea Luksiksi, vauhtipalkka tästäkin.

Lopuksi vielä kerran ruutuu, johon olin tauon aikana vienyt namilätkän täynnä namusia (normaalisti siinä on hikinen yksi! :D). Oli loistava :)

Huomenna jotain noudon luovutuksia ja hupitunnari yms kotona ruuan yhteydessä, ma vapaa (kenties käyn leikkimässä koepaikalla, raviradalla), ti jotain pientä vauhdikasta aamupäivällä ja ti-ke yöllä sitten kokeeseen. EVL alkaa puolen yön maissa. JÄNNITTÄÄ!